Hvordan opptrer vi i Øst Inkasso oss under og etter Covid19?

Vi som inkassoselskap har en viktig samfunnsfunksjon i å kreve inn uoppgjorte pengekrav.

Norge (og verden forøvrig) er i en svært krevende økonomisk situasjon, og flere vil oppleve utfordringer med å overholde betalingsfrister.

Men for å opprettholde kontantstrømmen i selskapet deres og holde deres ansatte i arbeid, er det viktig at deres kunder betaler sine fakturaer.Våre medarbeidere er opptatt av å finne løsninger for både dere som skal ha betalt for deres varer og tjenester, i tillegg til de som skylder dere penger. Se gjerne på oss som en megler og rådgiver.

Vi oppfordrer dere også til å sjekke avtaler med kunder og leverandører, er det noe dere kan gjøre med f.eks. forlenget kreditt? Er avtalene deres med banken god nok?

Vår sterke oppfordring er å ha gode rutiner for inkasso varsling og inkasso innfordring, og samtidig være fleksible overfor dem som trenger det. Vi gjør gjerne jobben for dere, og vi kan være en rådgiver for å sikre best mulige rutiner. 

Hos oss er ikke de viktige prosessene automatisert. Våre saksbehandlere bruker sin kompetanse på å vurdere hver enkelt sak, og dermed sørge for en god og personlig oppfølging av deres kunder slik at dere kan opprettholde et godt kundeforhold.

Nøl ikke med å ta kontakt med meg for råd, eller om dere ønsker å bli kunde hos oss.

Rune Åse

Salgs- og kundeansvarlig

Tlf 909 50 007

epost: rune.ase@oestinkasso.no