Om oss

Øst Inkasso utfører oppgaver for små og mellomstore bedrifter innenfor purreservice, inkasso, overvåk, rettslig inndrivelse og oppsøk

Vi vet at ubetalte fakturaer er ferskvare, og vi tilpasser våre saksløyper på bakgrunn av kvalifiserte vurderinger og direkte oppfølging av deres kunder. Slik kommer vi tidlig på banen med å skape gode løsninger.

Ønsker du å være en prioritert kunde hos ditt inkassoselskap?

Kontakt oss

Øst Inkasso AS er et heleid datterselskap av Sparebanken Øst. Sparebanken Øst ble etablert i 1843, og har til sammen over 27 kontorer på Østlandet. Foruten banken og Øst Inkasso AS består konsernet av datterselskapene AS Financiering, Sparebanken Øst Eiendom AS og Sparebanken Øst Boligkreditt AS.

Øst Inkasso AS har beliggenhet på Strømsø Torg 6 i Drammen.

Etablert i 2016.

Vi har bevilling fra Finanstilsynet.

Våre ansatte

Vi har dyktige ansatte med bred inkassofaglig bakgrunn, høy kompetanse og som er opptatt av å finne de beste løsningene for oppdragsgiver og skyldnere. De ansatte har lang erfaring fra saksbehandling innen innfordring og inkasso. Vi er opptatt av gode rutiner, profesjonelle saksbehandling, høy løsningsgrad og å redusere tap for våre kunder.

Våre mål

Vi ønsker å tilby våre kunder profesjonelle inkassotjenester, som purreservice/fakturainnfordring, inkasso og overvåkingstjenester. Vi benytter et velfungerende datasystem, som kan skreddersys etter dine/deres ønsker og behov. Vi har effektive arbeidsmetoder, og sakene følges opp av kompetente medarbeidere med fokus på høy løsningsgrad. Vi forholder oss til gjeldende lover, og er opptatt av å utøve god inkassoskikk.