Vi hjelper deg gjerne!

Dette er en utfordrende tid for oss alle. Noen opplever å bli permittert, noen må jobbe redusert eller står helt uten arbeid.

Små firmaer kjemper for å overleve, og inntekter uteblir. En usikkerhet preger oss, og vi må forholde oss til nye normer og regler i samfunnet på ubestemt tid.

Det er viktig nå, at man tenker over hvordan man kan finne en løsning for å slippe å utsette eller utelate betaling. Regningene forsvinner ikke, og å unnlate å betale, vil skape et større problem på sikt. Tenk over hva som må prioriteres først og lag en plan. Etter livsnødvendige utgifter som medisiner og mat, bør strøm, forsikringer, kommunale avgifter og lån betales.

Vi kommer tilbake til hverdagen og vi må velge å stole på at tiltak og krisepakker som kommer vil hjelpe oss ut av krisen og tilbake til normaltilstand.

Det viktigste du gjør, er å henvende deg til din kreditor for avtale. Mange er behjelpelige med både utsettelser og betalings-avtaler. Slik unngår du at kravet sendes til inkasso.

Unnlater du å gjøre noe, kan saken havne hos et inkassobyrå, og da vil det påløpe unødvendige omkostninger på kravet du skylder.

Dersom du får oversendt en et krav til inkasso hos oss, er oppfordringen den samme. Ta kontakt for avtale. Gjelden din må betales, men vi kan være behjelpelig med en tilpasset betalings-avtale i forhold til din situasjon.​

Kontakt oss på tlf 32 99 11 98 eller på epost